Tábor Iván csoportanalitikus csoportja

Csoportterápia - Brieger Kata
Terápiás csoport Brieger Kata vezetésével
2021-05-25

Csoportanalitikus kiscsoportunk várja új tagját!

A csoport bensőséges légkörében a csoporttagok szabadon kapcsolódhatnak egymáshoz: megtapasztalhatják, hogy problémáikkal nincsenek egyedül, kifejezésre juttathatják érzéseiket, érzelmeiket és gondolataikat. Ebben a lélektani közegben születik a megértés és a változás.
Csoportanalitikus kiscsoportunk jelenleg is személyes részvétellel fut a járványügyi előírások betartásával (maszk, kéz-és felületfertőtlenítés stb).

Kiknek ajánlott?

Kiscsoportunk ajánlott azoknak, akik szívesen dolgoznának elakadásaikon, szeretnék megérteni és meghaladni azokat.

Mi történik az üléseken?

Módszerét tekintve ez egy “beszélgetős”, csoportanalitikus kiscsoport. A csoportanalízis segíthet változtatni visszatérő kapcsolódási nehézségeken, diszharmónikus életvezetési mintázatokon, döntéseink vagy épp döntésképtelenségünk természetén. A jelentkezőnek érdemes találnia egy személyes célt, amin dolgozna a csoportban, tehát amiben szeretne fejlődni, megérteni a hátterét és vátoztatni rajta.

Meddig tart?

Ez egy lassú, nyílt csoport, ami azt jelenti, hogy a tagság hosszú távon állandó, de időnként vannak ki- és belépési pontok (évente egy-két csoporttag cserélődhet). A lassú forgású nyílt csoport gyógyító légkörének és munkamódjának kibontakozásához idő kell, ezért a csoporthoz hosszú távú elköteleződés szükséges.

Részletek

  • Időpontok: szerdánként 18:00-19:30 között
  • Helyszín: Lelki Egészségvédő Alapítvány, Budapest V. kerület, két perc sétára a Ferenciek terétől.
  • Díjazás: 6000 Ft/alkalom
  • Csoportvezető: Tábor Iván klinikai szakpszichológus, csoportanalitikus csoportvezető jelölt

Jelentkezés

Jelentkezni a 06 (20) 543 1301 telefonszámon hétköznapokon 17:00 óráig vagy emailben: tabor.ivan@gmail.com. A csoportba bekerülést egy néhány alkalomból álló egyéni interjú előzi meg a csoportvezetővel. Ennek díjazása szintén 6000 Ft/alkalom.

Csoportvezető:

Tábor Iván klinikai szakpszichológus, csoportanalitikus csoportvezető jelölt

Dátumok:

szerdánként 18:00-19:30 között

Helyszín:

Lelki Egészségvédő Alapítvány, Budapest V. kerület, két perc sétára a Ferenciek terétől.

Díjazás:

6000 Ft/alkalom

Jelentkezés:

Folyamatosan lehet jelentkezni a 06 (20) 543 1301 telefonszámon hétköznapokon 17:00 óráig vagy emailben: tabor.ivan@gmail.com.

Fotó: Women photo created by freepik – www.freepik.com