Csoportanalitikus csoport - önismeret és kapcsolatok
Asszertivitás és önismereti csoport
2017-05-30

“Találkozások” – kapcsolatteremtő csoport

“Találkozások” – kapcsolatteremtő csoport indul 2018 januárjában

Január 18-ától, csütörtök esténként 18:00-19:30-ig, heti rendszerességű csoport indul a kapcsolatteremtés jegyében. A csoport vezetője Brieger Katalin, klinikai szakpszichológus, helyszíne a Lélekművek Pszichoterápiás Központ (1117, Budapest, Karinthy Frigyes út 5.) lesz.

Kinek javasoljuk a csoportba való jelentkezést?

  • azoknak, akik önismeretre szeretnének szert tenni,
  • akiknek problémái vannak a kapcsolatteremtéssel, vagy kapcsolataik működtetésével, és ezen szeretnének változtatni,
  • akik nagyobb rálátást szeretnének arra, hogy hogyan viselkednek társas közegben
  • és nem utolsó sorban: akik elég bátrak ahhoz, hogy megnyilvánuljanak egy 8-10 fős csoportban, és hajlandóak érzéseiket és gondolataikat megosztani a többiekkel (de persze nem erőszak…)
    akik előre láthatólag vállalni tudják a heti rendszerességű részvételt a csoporton, és szabaddá tudják tenni a csütörtök estéiket
Brieger Kata pszichológus

Brieger Kata pszichológus

Mindehhez kitűnő terepet nyújt egy biztonságos, védett csoport közege, melynek nincs előre meghatározott tematikája, hanem a beszélgetést, az interakciókat mindig az “itt és most” alakítja.

A csoportfolyamat nem időhatáros, azaz meghatározatlan ideig folytatódik, melyben mindenki addig vesz részt, amíg a maga részéről jónak látja. A csoport nyílt, új tagoknak csatlakozni folyamatosan lehet (a maximális létszámig) abban az esetben, ha valaki elhagyja a csoportot.

Jelentkezni a briegerkatalin@lelekmuvek.hu email címen, illetve a +36-20-518-4356-os telefonszámon lehet.

A csoportba bekerülés előfeltétele egy egyéni beszélgetés a csoportvezetővel, melyre 2017 szeptember-december vége között kerül majd sor.

Az ülések díja alkalmanként 4000 Ft.